Sultinga vištiena keptuvėje - greitai ir be jokių riebalų
AUTORIUS:
Valerija
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 11)
Autorius apie receptą:
Puikus būdas iškepti sultingą vištieną be jokių riebalų ir beveik neišpurvinant keptuvės! Skaniausia su žaliosiomis salotomis.
Puikus būdas iškepti sultingą vištieną be jokių riebalų ir beveik neišpurvinant keptuvės! Skaniausia su žaliosiomis salotomis.
Valerija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai
vištienos filė
(arba kumpelių be kaulų ir odos)
2 žiupsneliai
raudonėlio
2 žiupsneliai
aitriosios paprikos miltelių
pagal skonį
druskos
šiek tiek
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pasiruoškite didelį kvadratą kepimo popieriaus, užberkite ant jo prieskonių, dėkite vištieną ir užberkite dar prieskonių, pagardinkite druska ir pipirais. Kepimo popierių lenkite į vidurį ir užlankstykite kraštus, kad būtų sandaru.
2.
Dėkite vištieną į iki vidutinės ugnies įkaitintą keptuvę, uždenkite dangčiu ir kepkite 10 minučių. Tada atsargiai apverskite, kad neištekėtų skystis, ir kepkite dar 5 minutes.
3.
Išėmę iš keptuvės palikite 5 minutes pastovėti, kad mėsa "atsipalaiduotų". Skanaus!