1.
Į dubenėlį pilti actą, berti sodą, išmaišyti ir palaukti iki kol suputos.
2.
Tešlai burokine tarka sutarkuoti sviestą, sudėti į dubenį, dėti grietinę, berti miltus, dėti sodą, išmaišyti ir suminkyti tešlą. Paruoštą tešlą padalinti į 15 gabalėlių ir 3 valandoms dėti į šaldytuvą.
3.
Išimti tešlos gabalėlį, iš kiekvieno gabalėlio iškočioti pailgą lapelį (kad tilptų į kepimo formą), per vidurį išilgai dėti eilę vyšnių ir susukti. Galus gerai užspausti, kad kepant vyšnių sultys neišbėgtų. Tokiu būdu padaryti visus 15 vamzdelių. Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti paruoštus vamzdelius.
4.
Paruoštus vamzdelius kepti įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 minučių.
5.
Kremui paruošti, grietinę sudėti į dubenėlį, berti cukrų, išmaišyti, pilti citrinos rūgšties, išmaišyti, tuomet sudėti grietinėlės standiklį (arba galima supilti išbrinkintą, ištirpintą ir atvėsintą želatiną), išmaišyti. Paruoštą kremą dėti į šaldytuvą, kad šiek tiek sutirštėtų.
6.
Iškepusius vamzdelius atvėsinti.
7.
Iškepusius 5 vamzdelius dėti į lėkštę šalia vienas kito, apipilti kremu, tuomet ant viršaus į tarpus dėti dar 4 vamzdelius, vėl ant jų pilti kremą. Tada ant viršaus dėti 3 vamzdelius, pilti kremą, tuomet dėti du vamzdelius ir galiausiai likusį. Taip sluoksniuoti iki kol bus piramidės forma ir vamzdelių nebeliks.
8.
Paruoštą tortą dėti į šaldytuvą, kad sustingtų.