Biskvitas:
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir ištirpintu sviestu. Suberkite miltus (sumaišytus su kepimo milteliais), krakmolą, vanilinį cukrų ir gerai išmaišykite. Jei tešla per kieta, įpilkite šiek tiek pieno.
Tešlą supilkite į paruoštą kepimo formą. Kepimo formą naudokite tą, kurios nusiima dugnas ir šonai.
Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, 20-30 minučių.
Kremas:
Ištirpinkite želatiną (su keliais šaukštais vandens). Į ją supilkite jogurtą, grietinėlę. Gerai išplakite su mikseriu. Suberkite kubeliais supjaustytus persikus, permaišykite dar kartą, tik jau su šaukštu.
Kremą supilkite ant iškepto biskvito. Palikite šaldytuve bent 3 valandoms.
Žele sluoksnis:
Apelsinų sultyse išbrinkinkite ir po to virš nedidelės ugnies kaitindami ištirpinkite želatiną. Gerai išmaišykite.
Ant sustingusio kremo sluoksnio užpilkite žele sluoksnį. Tortą laikykite šaldytuve per naktį.
Jei mėgstate saldžiau ar sultys rūgštesnės, galite į žele sluoksnį dėti šiek tiek cukraus.
Skanaus