1.
Paruošti žėlė iš anksto, tik pilti ne 500 mililitrų vandens, kaip nurodyta ant pakuotės, bet mažiau. Aš pyliau 375 mililitrus kiekvienam pakeliui, kad geriau sustingtų.
2.
Žėlė supjaustyti gabaliukais, šokoladą smulkiai sutarkuoti.
3.
Grietinę išplakti su cukrumi, įpilti citrinos sultis, sudėti gabaliukais supjaustytą žėlė ir 2/3 smulkiai tarkuoto šokolado.
4.
Želatiną užpilti 8 šauktštais šalto vandens ir palikti, kad išbrinktų. Vėliau pakaitinti karšto vandens vonelėje, kad ištirptų ir atvėsinti.
5.
Įdėti želatiną į paruoštą grietinės masę, viską išmaišyti ir iš karto supilti į formą. Viršų apibarstyti likusiu šokoladu. Palikti šaldytuve 6 valandas, kad sustingtų.