1.
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Baltymus išplakti iki standumo, po truputį supilant cukrų. Kai jau matysis blizgumas, dėti po vieną kiaušinio trynį ir gerai paplakti.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įsijoti į kiaušinių tešlą. Įpilti vandens ir atsargiai viską sujungti. Paruoštą tešlą paskirstyti kepimo popieriumi išklotoje kepimo formoje ir kepti iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Ištraukus atvėsinti ir perpjauti į 3 lygias dalis.
3.
Želatiną užpilti vandeniu ir išbrinkinti.
4.
Serbentus kartu su cukrumi sutrinti ir pakaitinti, kol jie visiškai suminkštės, beveik iki virimo. Gautą masę pertrinti per sietelį, įdėti išbrinkusią želatiną ir išmaišyti, kad želatina ištirptų. Padėti į šaldytuvą, kad pradėtų stingti. Pradėjus stingti išplakti, iki kol masė padvigubės ir įgaus šviesią spalvą.
5.
Grietinėlę išplakti su cukrumi ir vėliau sumaišyti su maskarponės mase.
6.
Sulaistymui vandenį sumaišyti su cukrumi, kad ištirptų.
7.
Ant torto padėklo dėti pirmą biskvitą, sulaistyti. Užtepti 1/4 kremo, ant viršaus uždedame 1/2 juodųjų serbentų masės. Dėti antrą biskvitą, jį taip pat sulaistyti, užtepti 1/4 maskarponės kremo, ant viršaus sudėti likusią juodųjų serbentų masę. Dėti trečią biskvitą, sulaistyti ir aptepti tortą likusiu kremu.
8.
Palikti tortą šaldytuve ir puošti pagal nuotaiką.