Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
900 gramų
jogurto
(natūralaus skonio)
360 gramų
sausainių
400 gramų
kondensuoto pieno, saldinto
50 gramų
želatinos
150 gramų
konservuotų persikų
0.5 vieneto
citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Želatiną išbrinkiname vandenyje. Išbrinkinta želatiną įstatę į karšto vandens vonelę ištirpinkite ir atvėsinkite iki kambario temperatūros.
2.
Jogurtą kartu su kondensuotu pienu ir citrinos sultimis, išspaustomis iš pusės citrinos, lengvai paplakite. Želatiną supilkite į jogurto masę ir gerai išplakite. Sudėkite smulkintus persikus.
3.
Sausainius sulaužykite nelabai smulkiai ir sudėkite į jogurto masę, išmaišykite. Visą šią masę supilkite į tortinę ir dėkite į šaldytuvą visai nakčiai.
Aš dariau 24 cm apvalioje formoje, buvo pats tas :)
ATSAKYTI
Aiste
2017-11-21 15:48
Kiek vandens nudoti zelatinai?
ATSAKYTI
Asta
2018-01-15 19:45
Aš pyliau apie 120 ml vandens, taip kad puodelyje būtų per 2-3 pirštus virš želatinos. Labai skanus tortukas
ATSAKYTI
Dainora
2017-11-16 13:46
Aciu uz gera recepta, fantastiskas tortas! Dariau su braskiniu jogurtu, sokoladiniais sausainiais, o vietoje persiku dejau bananus - super!!
ATSAKYTI
Ieva
2017-04-25 12:58
O koks jogurtas turetu buti naudojamas?
ATSAKYTI
Austė
2017-04-26 16:59
Šiam receptui man regis jogurtas be skonio naudojamas, bet galima ir su skoniu dėti, tik tada kondensuoto pieno dėčiau mažiau, kad nebūtų per saldu
ATSAKYTI