1.
Biskvitui kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, sudėti miltus ir išmaišyti. Tešlą supilti į kepimo formo, išklotą kepimo popieriumi ir kepti apie 10 minučių 180 C laipsnių temperatūroje. Atvėsusį biskvitą dėti į 24 centrimetrų skersmens skardą su atsegamu kraštu, nes vėliau bus lengviau išimti.
2.
Įdarui vaisius supjaustyti, užpilti šiek tiek sirupo, likusio nuo persikų. Želatiną užpilti vandeniu ir palikt išbrinkti. Vėliau pakaitinti, kad granulės visiškai ištirptų. Atvėsintą želatiną supiltį į paruoštus vaisius, išmaišyti, supilti į skardą ir palikti, kad sustingtų.
3.
Kremui skirtą želatiną taip pat užpilti vandeniu ir palikti išbrinkti, vėliau pakaitinti, kad visiškai ištirptų ir atvėsinti. Atvėsusią želatiną supilti į jogurtą ir išplakti elektriniu plakikliu.
4.
Ant biskvito, į vidurį dėti sustingusius vaisius. Tada užpilti jogurtiniu kremu ir dėti į šaldytuvą, kad susitingtų. Puošti vaisiais.