1.
Kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplakame iki putų, plakame apie 5 minutes. Miltus persijojame su druska ir suberiame į kiaušinių masę. Maišome, kol tešla taps vientisa.
2.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, šonus ištepame sviestu. Į paruoštą formą sudedame tešlą ir kepame iki 150 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių. Iškeptą biskvitą atvėsiname.
3.
Želatiną užpilame vandeniu tiek, kad apsemtų, paliekame, kad išbrinktų. Paruošiame želė kaip nurodyta ant pakuotės tik su 250 mililitrų vandens kiekiu, kad želė būtų standesnė.
4.
Šokoladą ištirpiname ir atvėsiname. Braškes nuplauname, nusausiname ir su cukrumi sutriname elektriniu trintuvu. Paruoštas braškes sumaišome su grietine, žele, šokoladu, išmaišome iki vientisos masės.
5.
Išbrinkusią želatiną ištirpiname ant silpnos ugnies, truputį atvėsiname ir plona srovelė nuolat maišant supilame į braškių ir grietinės masę. Paruoštą kremą užpilame ant paruošto biskvito ir paliekame šaldytuve, kad sutvirtėtų, geriausia per naktį. Sustingusį tortą puošiame kaip tik norime.