Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Biskvitui: | ||
4 vienetai | kiaušinių | |
120 gramų | cukraus | |
30 gramų | miltų | |
30 gramų | kakavos | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 sluoksnis: | ||
650 gramų | jogurto, vanilinio | |
250 gramų | trešnių (šviežių arba šaldytų ir atitirpintų) | |
100 mililitrų | kondensuoto pieno, saldinto | |
100 mililitrų | vandens (želatinai ištirpinti) | |
17 gramų | želatinos | |
2 sluoksnis: | ||
600 gramų | braškių (šviežių) | |
300 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
150 gramų | cukraus (arba pagal skonį) | |
100 mililitrų | vandens (želatinai ištirpinti) | |
20 gramų | želatinos | |
Sulaistymui: | ||
100 mililitrų | likerio (arba juodos, saldintos kavos, arba saldinto vandens su citrinos sultimis) | |
Papuošimui: | ||
77 gramai | želės (1 pakelio) | |
šiek tiek | uogų (arba vaisių) |