Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g maltos jautienos
2 svogūnai
aliejus
druska
pipirai
250 g figūrinių makaronų
125 ml pomidorų (Pomidorai)
tarkuotas sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gilioje keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus. Sudėti maltą mėsą ir maišant pakepinti. Įberti druskos, pipirų pagal skonį.
Makaronus išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės.
Išvirtus makaronus nukošti ir sudėti į keptuvę su mėsa. Sudėti pomidorus (jei jie švieži, tai nuplikyti, nulupti ir smulkiai supjaustyti), pamaišyti, uždengti ir 10 min. patroškinti ant mažos ugnies.
Tiekiant į stalą, užberti mėgstamo tarkuoto sūrio.