1.
Tešlai minkštą sviestą su cukrumi ir druska elektriniu plakikliu plakame iki purumo - apie 3-5 min, kol apimtis padidėja 2 kartus. Mušae po vieną kiaušinius, ir kiekvieną paplakame 1 min. Suberiame kepimo miltelius ir persijotus miltus, šaukštu atsargiai, bet gerai išmaišome iki vienalytės masės ir pastatome į šalį, kol pjaustysime obuolius.
2.
Įdarui obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome plonomis riekelėmis arba kubeliais. Rududu pašildome mikrobangėje, kad suminkštėtų. Sumaišome su obuoliais. Nebus taip paprasta, bet kantriai maišant viskas gražiai susimaišo.
3.
Trupiniai. Suberiame į dubenį sausus produktus, sudedame gabaliukais supjaustytą arba sutarkuotą sviestą ir pirštais triname, kol gausime trupinius. Na, man pavyko ne trupiniai, o vientisas drėgnas tešlos gabalas, kurį vėliau ėmiau po gabaliuką ir trupinau ant obuolių.
4.
Į kepimo popieriumi išklotą formą pilame tešlą, išlyginame paviršių. Ant viršaus sudedame obuolius. Imame po gabaliuką trupinių tešlos ir trupiname mažais gabaliukais ant obuolių, kol "uždengiame" visus. Kepame iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 50 - 60 min. Tikriname po 50 min. šakute iš kraštelio prakrapštę biskvitą. Kitaip nelabai įmanoma, nes tikrinant mediniu pagaliuku jis bus šlapias nuo drėgno Rududu ir obuolių sluoksnio. Atvėsusį pyragą pabarstome cukraus pudra. Skanaus!