Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
300 gramų | cukraus | |
187 gramai | miltų | |
3 vienetai | kiaušinių | |
150 gramų | spanguolių | |
150 gramų | balto šokolado (skirto kepiniams) | |
115 gramų | maskarponės sūrio | |
115 gramų | grietinėlės, 35% riebumo | |
114 gramų | sviesto (tirpinto) | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto | |
0.5 šaukštelio | kepimo miltelių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Glajui: | ||
110 gramų | filadelfijos sūrio | |
100 gramų | cukraus pudros | |
50 gramų | sviesto (kambario temperatūros) | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto | |
Papuošimui: | ||
1 sauja | džiovintų spanguolių | |
1 sauja | kokoso drožlių | |
šiek tiek | cukraus pudros |