1.
Miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir persijoti.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki baltumo. Suberti miltus su kepimo milteliais, vanilinį cukrų ir gerai išmaišyti.
3.
Pusę varškės sutrinti ir dėti į tešlą. Tada sudėti supjaustytus obuolius, vėl išmaišyti.
4.
Į kitą pusę varškės įlašinti truputį vanilės esencijos, išmaišyti. Rankomis formuoti varškės kamuoliukus.
5.
Supilti tešlą į 26 cm skersmens kepimo popieriumi išklotą formą (iškloti tiek pagrindą, tiek kraštus). Ant viršaus sudėti varškės kamuoliukus.
6.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Patikrinti mediniu smeigtuku - įsmeigus ir ištraukus jis turi būti sausas, neaplipęs tešla.