Autorius apie receptą:
Noriu pasidalinti ypatingai lengvu receptu, kuris man buvo tarsi "meilė iš pirmo žvilgsnio". Tik du (daugiausia trys) ingredientai, o ir gamyba užtrunka lygiai tiek pat - vos kelias
Noriu pasidalinti ypatingai lengvu receptu, kuris man buvo tarsi "meilė iš pirmo žvilgsnio". Tik du (daugiausia trys) ingredientai, o ir gamyba užtrunka lygiai tiek pat - vos kelias minutes. Triufeliai išraiškingo skonio, todėl naudokite itin geros kokybės datules ir kakavą.
(...daugiau)(...mažiau)Inga's Sweeterie
Redakcijos nuomonė:
Pabandę ir mes įsimylėjome šį derinuką. Datulės su kakava eina į porą puikiai. Gaminome jau ne kartą - pirmąsyk tiksliai pagal Ingos rekomendaciją (datulės, kakava,
Pabandę ir mes įsimylėjome šį derinuką. Datulės su kakava eina į porą puikiai. Gaminome jau ne kartą - pirmąsyk tiksliai pagal Ingos rekomendaciją (datulės, kakava, vanilė) ir likome sužavėti, antrą kartą pabandėme pridėti smulkintų migdolų - skanumėlis, o trečiąsyk gamindami įbėrėme šiek tiek traškios naminės granolos - irgi labai tiko. Tad būtinai rekomenduojame išbandyti ir nebijokite eksperimentuoti!
(...daugiau)(...mažiau)
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
15 vienetų
datulių
2 šaukštai
kakavos
1 šaukštelis
brendžio
(vanilė arba aliejus)
Apvoliojimui:
1 žiupsnelis
kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Išimame kauliukus iš datulių.
2.
Datules ir kakavą sudedame į maisto smulkintuvą. Norint, galima įpilti šaukštelį brendžio, vanilės arba aliejaus (jei sunkiau smulkinasi, kad gautume vientisą masę, kurią galima formuoti).
3.
Smulkiname, kol gauname vientisą "košę".
4.
Delnais formuojame apvalius triufeliukus, kuriuos apvoliojame kakavoje.