Autorius apie receptą:
Labai skanu ir nesunku paruošti. Ši mišrainė tinka troškiniams, sriuboms gardinti ar tiekti kaip garnyrą prie mėgiamų mėsos patiekalų. Prieš kelis metus receptas buvo rastas
Labai skanu ir nesunku paruošti. Ši mišrainė tinka troškiniams, sriuboms gardinti ar tiekti kaip garnyrą prie mėgiamų mėsos patiekalų. Prieš kelis metus receptas buvo rastas vienoje internetinėje grupėje ir pamėgtas.
(...daugiau)(...mažiau)
Irma
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo
cukinijų
(apytikriai)
250 gramų
pomidorų padažo
50 gramų
česnako
50 gramų
acto
40 gramų
aliejaus
2 šaukštai
cukraus
1 šaukštas
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Cukinijas perpjauti pusiau, išpjauti sėklas ir supjaustyti kubeliais, sudėti į puodą. Jei naudosite dideles cukinijas, jas nulupkite.
2.
Į puodą su cukinijomis berti druską, cukrų, pilti aliejų, actą, išmaišyti ir troškinti apie 15 - 20 minučių. Į puodą sukrėsti pomidorų padažą, dėti smulkiai pjaustytus česnakus, troškinti apie 10 minučių.
3.
Paruoštą masę sudėti į švarius stiklainius, užsukti dangteliais ir palikti atvėsti. Tuomet laikyti vėsiai.
Patarimai:
•
Iš šio kiekio pavyks paruošti penkis puslitrinius stiklainius.