1.
Griliažui išlydyti sviestą, supilti cukrų, vis pamaišyt, kol cukrus išsilydys ir taps skysta rusva masė. Suberti riešutus, pamaišyti ir iškart pilti ant aliejumi pateptos lentutės. Leisti atvėsti, o po to suskaldyti, sutrupinti.
2.
Biskvitui kiaušinio trynius atskirti nuo baltymų. Trynius išplakti mikseriu su cukrumi iki purumo. Kitame inde išplakti baltymus ir sukrėsti i trynių masę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais (šokoladiniam biskvitui - ir su kakava), persijoti ir po truputį berti į kiaušinių masę, atsargiai maišant iš apačios į viršų.
3.
Kepimo formą patepti aliejumi, sukrėsti masę ir kepti iki 180 C laipsnių orkaitėj apie 20-30 min (arba kol gražiai paruduos). Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku. Taip iškepami du biskvitai - baltas ir šokoladinis. Biskvitams leisti visiškai atvėsti, o tada abu perpjauti į dvi dalis (iš viso gauname 4 biskvito lakštus).
4.
Kremui kiaušinius sudėti į dubenį ir jį statyti virš garų vonelės. Gerai išplakti. Toliau plakant palaipsniui berti cukrų. Suberti kakavą ir vėl paplakti. Nuimti nuo garų vonelės ir leisti atvėsti. Atvėsusį kremą pamažu įplakti į minktą kambario temperatūros sviestą (250g). Taip gauname gražią masę kremui.
5.
Vienam sluoksniui pertepti, minkštą kamabario temperat8ros sviestą išsukame su kondensuotu pienu ir brendžiu.
6.
Į lėkštę dėti vieną baltą biskvitą, sulaistyti arbata, dėti kakavinio kremo, pabarstyti griliažu. Dėti antrą šokoladinį biskvitą, vėl sulaistyti arbata, tada tepti kondensuoto pieno sviestinį kremą, vėl pabarstyti griliažu ir vėl dėti baltą biskvitą, sulaistytą arbata. Tepti kakavinio kremo, barstyt griliažą ir užbaigti šokoladiniu biskvitu. Ant viršaus ir šonus tepti kremą, ir užbarstyt griliažu.
7.
Dėti tortą į šaldytuvą nakčiai, kad sustingtų (pastovėjęs ilgiau tortas bus dar skanesnis).