Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 - 3 bulvės
1 svogūnas
1 lauro lapas
1,5 l vandens
1 šaukštelis miltų
Druska
3 riekės duonos
4 - 5 skiltelės česnako
50 g riebalų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į vandenį sudedamos bulvės, susmulkintas svogūnas, lauro lapas, įberiama druskos ir verdama.
Išvirusios bulvės išgriebiamos, sumaigomos, suberiami miltai, sumaišoma ir tyrė supilama į vandenį, kuriame virė bulvės.
Duona supjaustoma maždaug 3×3 cm kubiukais, apkepinama riebaluose, įtrinamą susmulkintu, su druska ištrintu česnaku.
Duona sudedama į lėkštes ir užpilama karšta paruošta sriuba.