Bazilikų pasta

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Bazilikų pasta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g bazilikų lapelių
80-100 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
verdantis vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskintus bazilikų lapelius užpilti verdančiu vandeniu. Palaikius 10 sek. nukošti. Nusausinti. Sudėjus į maisto smulkintuvą susmulkinti iki pastos konsistencijos. Sukrėsti į švarų stiklainiuką ir užpilti alyvuogių aliejumi. Uždaryti dangteliu ir laikyti šaldytuve. Tai puikus pagardas mėsos, žuvies, daržovių patiekalams, sriuboms ir salotoms. Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital