Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas
tešlos
(mielinė)
500 gramų
varškės
(pertrinta)
2 vienetai
apelsino žievelės
(apelsinų)
150 gramų
pieno
150 gramų
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Varškę suplakti su 100 g cukraus, apelsinų cedrą, kiaušinių iki vientisos masės. Iš mėlinės tešlos suformuoti bandeles su varškės įdarų. Sudėti į kepimo formą ir palikti kilti apie pusvalandį. Pašauti į orkaitę 200°C temp. apie 25 - 30 min. Piene ištirpinti likusį 50 g cukraus. Praėjus 20 min. po kepimo pradžios supilti pieną tiesiai ant bandelių ir kepti dar apie 10-15 min.