Paruošimas labai paprastas ir greitas.
Taigi, bananus nulupame, pjauname per pusę (neišilgai), įkišame plastaminį šaukštelį ar medinį pagaliuką į nupjautąjį galą.
Tada imame du puodus ir išlydome norimą šokoladą.
Pilame šlakelį pieno, dedame 100 - 200 gramų šokolado ir lėtai pakaitinę, išmaišome. Nuėmę nuo ugnies, kad šokoladas gautųsi skystas, palaukiame kelias minutes kol pradeda tirštėti. Tada imame bananą, mirkome į šokoladą, mirkome į pasirinktus pagardus: į riešutus ar kokoso drožles. Tada imame lentutę, ją padengiame maistine plėvele ir dedame paruoštus bananus.
Dedame į kamerą kelioms valandoms.
Ir štai, sveikas desertas! Šaldytų bananų skonis labai panašus į ledų skonį. Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)