Avižinių dribsnių kotletai

AUTORIUS:
gaspadine.lt,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Avižinių dribsnių kotletai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek vandens
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
400 gramų avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Labai paprasti ir skanūs kotletai. Galima valgyti ir karštus, kaip pagrindinį patiekalą, ir šaltus.
Avižinius dribsnius užpilti karštu vandeniu, kad apsemtų ir palikti išbrinkti.
Į dubenį su išbrinkusiais ir nusunktais avižiniais dribsniais įmušti kiaušinį, sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, įberti pipirų, druskos.
Viską gerai išmaišyti ir su šauktu dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi.
Kepti vartant, kol abi kotletukų pusės apskrus.
Patiekti galima karštus su baltu padažu, virtomis bulvėmis ir salotomis.
Skanaus!
AUTORIUS: Modesta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Raktažodžiai: Kepti
Komentarai (41)
Gailė
2017-03-08 15:57
Oksana, pašildykite sviestą su grietinę, maišydama, kol sviestas ištirps. ATSAKYTI
Oksana
2017-01-04 09:12
Kaip daryti ta balta padaza? ATSAKYTI
S Irena
2016-02-26 09:29
dar galima į karštą vandenį įdėti sultinio kubelį, skonis labai pagerėja... ATSAKYTI
Grazina
2015-11-26 15:32
Nelaukiu,kol isbrinks aviziniai dribsniai ir butinai idedu pora saukstu miltu,dar sutarkuoju(burokine tarka) nedidele morka ir keleta sampinjonu.Nededu svogunu,nes ju nemegstu,geriau skiltele cesnako.Dar galima spinatu imest.Kiekviena karta buna skirtingas skonis,nors pagrindas tas pats-aviziniai dribsniai. ATSAKYTI
jo
2015-08-24 13:46
as dar bulviu tarkuotu dedu,gaunasi dar skaniau. ATSAKYTI
Jelena
2015-06-26 22:00
Nesigavo nei tokie grazus kaip ant foto nei ypatingi skanus... ATSAKYTI
Valdas
2015-05-24 19:54
Aš dar dedu krapų,svogunų laiškų ir dilgėlių sėklų. Kiaušinių reik 2 vnt. ATSAKYTI
gytė
2015-05-06 17:27
Kai gaminu šiuos kotletus avižinius dribsnius išmirkau buljone tikram arba sintetiniam gaunasi tokie kvepiantys mėsa ATSAKYTI
Edita
2015-02-11 10:06
Mes tokius kotletukus valgom tik su darzovem. ATSAKYTI
daiva
2015-02-10 16:21
as tai dar maltos miesos idedu,ir mes valgom su pomidoru padazu,arba majoneza sumaisau su pomidoru padazu truputi cesnako,ir nelaikau taip ilgai nes labai isbringsta tie dribsniai ir man nebepatiko,man uzteko 5 min. ATSAKYTI
indre
2015-02-10 12:58
Labai skanu!!!! ATSAKYTI
Vilija
2014-09-18 12:12
sveiki, gaminau nepaskaiciusi komentaru, tai visiskai nesigavo. siulyciau autorei sukonkretinti recepta. kiek ko deti, kiek laiko brinkyti avizinius dribsnius ir t.t. ATSAKYTI
Yoga
2014-09-18 02:44
Mano mama mesytes del kvapo deda, ar tai desrytes ar ko mazai, skonis kaip mesos, lb skanu! O ne jovalas ar dar kaip cia sako:( pirma paragaukit , ne kaip mazi vaikai negrazu ir nevalgysiu, nes tikriausiai neskanu:)))) labai skanu,net mano vaikas valgo:) tiesa mes be bulviu ir be padazu, bet manau lb tiktu, cia gera ideja lb, aciu ATSAKYTI
Paprika
2014-05-30 09:41
bulves ir aviziniai dribsniai ...? kaip sakant sviestas sviestuotas, o ne derinys tik "nuodai" organizmui kitaip tariant kaloriju bomba ;D... Tai niekam nepatariu taip valgyti ;)... ATSAKYTI
bite
2013-07-24 17:48
Galima dėti lengvai pakepintas tarkuotas morkas, saliero šaknies, svogūno (kaip ir čia)...
Galima įpjaustyti žalumos-garšvos, dilgėlių, petražolių, salierų, krapukų.
Galima įtarkuoti gabalėlį žalio burokėlio ir kai jis tam "farše" rūgšties negaus, bus ruda spalva, kotletukai bus tikri mėsiniai mėsėdžiams apgauti, tik dar česnakėlio tuomet ;) ATSAKYTI
Egle
2013-07-16 17:09
avizos su bulvem tai kiaulems jovalas ATSAKYTI
kakariekuuuu
2013-04-02 16:44
JANINA PIKTUZIENE atsilikusi todel ir nieko nesupranta,kas moka skaityti,ysiskaito tai tas ir supranta :-p ATSAKYTI
Donata
2013-01-16 12:43
nors kruopu nemegstu, bet tikrai skanu, dar padaziuka su kresnytem padarai ir liux ;-) ATSAKYTI
Rasa
2013-01-13 11:21
sy recepta jau naudoju apie 20 metu tai nuostabus kotletai ir kiekviena syky gauti gali skirtinga skony tik reikia pakoreguoti paciai ATSAKYTI
Regina
2012-04-30 21:34
Skanus :]]]]] Vienas galima valgyti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital