Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 apelsinai
6 arbatiniai šaukšteliai želatinos
50 g apelsinų sulčių
200 g grietinėlės
200 g liesos varškės
0,5 stiklinės pieno
0,5 stiklinės cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupkite ir supjaustykite apelsinus kuo mažesniais gabaliukais.
Želatiną užpilkite apelsinų sultimis ir palikite, kol išbrinks.
Vėliau pakaitinkite mišinį, kol želatina ištirps. Svarbu neužvirinti.
Išplakite grietinėlę ir sudėkite varškę, supilkite pieną, cukrų, apelsinų gabaliukus ir želatiną.
Supilkite mišinį į dubenį arba į mažas formeles ir padėję viesioje vietoje laukite, kol sustings.