Česnaką sugrūdam ir sumaišome su majonezu, garstyčiomis, jogurtu ir visais prieskoniais. Išspausti 1 apelsino sultis ir įmaišyti į visą masę. Mėsą supjaustyti 6 storomis riekelėmis ir kapoti peiliu iš abiejų pusių (taip išmušta mėsa geriau pasisavins padažo skonį).
Apelsinus padalinti į 4 dalis. 1 dalies sultis išspausti ant vieno kepsnio ir t.t. Palikti 5 - 10 min pastovėti. Mėsą aptepti padažu iš abiejų pusių ir dėti į skardą. Sudėti šampinjonus be kotelių ir užpilti ant jų likusį padažą. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 15 - 20 min. Per vidurį kepimo mėsą vėl apšlakstyti likusių apelsinų sultimis. Valgyti su orkaitėje keptomis bulvemis.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)