1.
Riešutus nuplauname, užpilame 500 ml vandens ir paliekame nakčiai.
2.
Nuo riešutų nupilame vandenį ir gerai nuplauname. Beriame į maisto smulkintuvą, pilame 300 ml vandens, vanilės ekstraktą, pagardiname cinamonu ir sutriname iki vientisos konsistencijos masės.
3.
Į puodą įpilame 100 ml vandens, beriame cukrų, agarą ir gerai permaišome. Užvedame ir verdame 1 minutę. Pilame riešutų masę, maišant, kaitiname iki užvirimo, bet neužverdame. Palaikome ant silpnos ugnies 1 minutę.
4.
Paruoštą masę išpilstome į indelius, atvėsiname iki kambario temperatūros ir dedame į šaldytuvą 1 val.
5.
Tiekti tinka su šviežiomis uogomis ar trintais vaisiais, galima pašlakstyti klevų sirupu.