1.
Į didesnį dubenį suberti miltus, cukrų, kepimo miltelius, cinamoną, druską ir išmaišyti.
2.
Į mažesnį dubenį įmušti kiaušinį, supilti pieną, aliejų ir gerai išmaišyti.
3.
Tuomet į dubenį su kiaušiniu ir pienu suberti miltų mišinį, gerai išmaišyti iki kol neliks jokių gumuliukų. Tešla turi būti grietinės konsistencijos.
4.
Obuolį supjaustyti labai plonomis, maždaug 2 mm storio riekelėmis. Išpjauti viduriukus, kur yra sėklos.
5.
Keptuvę įkaitinti, kiekvienam blyneliui dėti po obuolio riekelę, tada kabinti po šaukštą tešlos ir ją paskirstyti ant riekelės bei aplink ją.
6.
Kepti ant nedidelės kaitros apie minutę iki blynelių viršuje pradės matytis oro burbuliukai, tuomet apversti ir pakepti dar apie minutę.
7.
Blynelius sudėti į lėkštę. Patiekiant galima pašlakstyti medumi ar klevų sirupu ir/ar valgyti su mėgiama uogiene bei graikišku jogurtu.