Aliejus su prieskoniniais augalais salotoms

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Aliejus su prieskoniniais augalais salotoms
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Išeiga-750 ml aliejaus
1 ryšelis šviežio pelerūno
arba baziliko,
arba 5-7 šakelės šviežio razmarino
arba čiobrelio,
750 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sudėkite prieskoninius augalus ant pjaustymo lentelės ir pakočiokite kočėlu. Sudėkite žalumynus į stiklinį butelį arba hermetiškai uždaromą stiklainį.
Supilkite aliejų į stiklainį, uždarykite ir palaikykite vėsioje vietoje 1-2 savaites, kad aliejus prisitrauktų prieskonių.
Padažas salotoms paruoštos!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital