Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 l šviesaus alaus
1 šaukštas miltų
2 šaukštai sviesto
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai cukraus
2 tryniai
1 citrinos žievelė
cinamono (Cinamonas)
1 bandelė skrebučiams
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užvirinti alų su cukrumi, cinamonu ir nušveista bei nuplikyta citrinos žievele. Kai užvirs, išimti žievelę. Iš miltų ir šaukšto sviesto paruošti šviesų uždarą, supilti į alų ir, nuolat maišant, užvirinti sriubą. Grietinę išplakti su tryniais, praskiesti karštu skysčiu ir supilti į nukeltą nuo ugnies sriubą, plakant ją šluotele baltymams plakti. Skrebučius apskrudinti svieste, sudėlioti ir užpilti sriuba. Skanaus!