Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
300 gramų | krevečių be kevalo (šaldytų, nevirtų, didžiųjų) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
80 gramų | džiūvėsėlių (naudojau „Kauno grūdų“ su ciberžole) | |
3 šaukštai | kvietinių miltų | |
2 šaukštai | vandens | |
0.5 šaukštelio | rūkytos paprikos miltelių | |
0.5 šaukštelio | česnako granulės | |
1/4 šaukštelio | malto kumino | |
1/8 šaukštelio | aitriosios paprikos miltelių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
pagal poreikį | aliejaus | |
1 vienetas | ilgavaisių agurkų | |
Padažui: | ||
1 vienetas | avokadų (didelio) | |
1 vienetas | pomidorų (nedidelio) | |
0.5 vieneto | svogūnų (nedidelio) | |
2 šaukštai | jogurto, natūralaus | |
0.5 vieneto | aitriosios paprikos | |
1 sauja | kalendros | |
1 šlakelis | citrinų sulčių | |
0.5 šaukštelio | kumino | |
1/4 šaukštelio | aitriosios paprikos miltelių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |