Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 stiklinė aguonų
2 stiklinės vandens (arba pieno - bus dar skaniau)
1 šaukštas medaus
2 šaukštai cukraus
žiupsnelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Aguonas užpilkite verdančiu vandeniu ir kaitinkite tol, kol bus lengva sutrinti tarp pirštų.
Tada nukoškite ir sumalkite (mėsmale arba tiesiog virtuviniu kombainu ar blenderiu).
Sumaltas aguonas užpilkite verdančiu vandeniu, išmaišykite.
Jeigu mėgstate pieną su tirščiais, jo nekoškite, bet jeigu mėgstate be tirščių - nukoškite per tankų sietelį arba marlę.
Pieną paskaninkite cukrumi, vaniliniu cukrumi ir medumi.
Supilkite į ąsotį ir atvėsinkite.