Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kvietinių miltų,
2 kiaušiniai,
20 g mielių,
50 g razinų,
1 stiklinė aguonų,
120 g cukraus,
1 šaukštelis vanilinio cukraus.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pamirkykite aguonas vandenyje (į stiklinę aguonų pripilkite vandens ir sumaišykite su 3 šaukšteliais cukraus).
Pamirkykite vandenyje razinas.
Paruoškite tešlą: miltus, ištirpintas mieles, vanilinį cukrų, cukrų, mirkytas razinas, truputį aguonų, plaktą kiaušinį, šiek tiek vandens ar pieno išmaišykite taip, kad gautųsi nelipni tešla. Tešlą iškočiokite iki plono paviršiaus. Tešlos gale dėkite aguonas, tada pasukite tešlą ir vėl dėkite aguonas, taip pyragą susukdami kaip vyniotinį. Paruoštą pyragą dėkite į kepimo formą, ir palaikykite šiltoje orkaitėje, kad iškiltų. Po to kepkite kol gražiai paruduos.