Autorius apie receptą:
Vos kelias valandas pamarinuoti, traškūs svognai, kurie labai tinka prie mėsos ir žuvies patiekalų. Svogūnus galite naudoti nebūtinai rausvus, tiks ir paprasti geltoni, tik
Vos kelias valandas pamarinuoti, traškūs svognai, kurie labai tinka prie mėsos ir žuvies patiekalų. Svogūnus galite naudoti nebūtinai rausvus, tiks ir paprasti geltoni, tik rausvieji būna švelnesnio skonio.
(...daugiau)(...mažiau)
Regina
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 gramų
rausvųjų svogūnų
(arba paprastų svogūnų)
2 vienetai
citrinų
1 šaukštelis
druskos
60 mililitrų
alyvuogių aliejaus
1 šaukštas
obuolių acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Svogūnus nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir išskirstykite. Sudėkite į sandariai uždaromą indą.