Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Įdarui: | ||
500 gramų | lašišos (smulkiai supjaustytos) | |
1 stiklinė | grietinėlės | |
1 stiklinė | kokosų pieno | |
1 vienetas | svogūnų (smulkiai supjaustyto) | |
0.5 vieneto | poro (perpjauto išilgai per pusę ir supjaustyto griežinėliais) | |
3 šaukštai | kario pastos | |
3 šaukštai | žuvies padažo | |
1 šaukštelis | rudojo cukraus | |
2 skiltelės | česnako (smulkiai sukapoto) | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | pipirų | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus | |
Tešlai: | ||
2 stiklinės | miltų | |
1 stiklinė | grietinėlės (+1/4 stiklinės, jei prireiks) | |
2 šaukšteliai | kepimo miltelių | |
1 šaukštelis | druskos | |
0.5 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų |