Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Biskvitui: | ||
4 vienetai | kiaušinių (L dydžio) | |
120 gramų | cukraus | |
120 gramų | kvietinių miltų | |
2 šaukštai | vandens (karšto, virinto) | |
0.5 šaukštelio | kepimo miltelių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
pagal skonį | vanilės | |
Kremui: | ||
280 gramų | kreminio sūrio (kambario temperatūros) | |
80 gramų | sviesto (minkšto) | |
80 gramų | cukraus pudros (arba pagal poreikį) | |
pagal skonį | vanilės | |
Papildomai: | ||
100 gramų | šokolado (pieniško arba juodo) | |
pagal poreikį | aviečių uogienės (pertepimui) | |
pagal poreikį | aviečių |