Vyniotinis iš faršo ir sūrio

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Užpildui:
500 g kiaulienos ir jautienos faršo (50:50)
 1 svogūno
2 skiltelių čersnako
2 morkų
1 kiaušinio
Prieskonių, mėsai
Druskos
Pipirų
 
Pagrindinė dalis:
 350 g fermentinio sūrio
5 kiaušinių
250 g majonezo
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Fermentinį sūrį smulkiai sutarkuoti, sumaišykiti su kiaušiniu ir majonezu. Masę gerai išmaišykite, bet ne maigykite. Formą iškloti kepimo popieriumi, ištepti augaliniu aliejumi. Į formą krėsti sūrio masę, tolygiai paskirstyti. Kepti iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Iškepus išimti ir leisti kepiniui atvėsti.

Nulupti ir supjaustyti svogūną ir česnaką, morkas smulkiai sutarkuoti. Į faršą pridėti prieskonių mėsai, druskos ir pipirų, įmušti kiaušinį. Svogūnus, česnakus ir morkas apkepti keptuvėje. Pridėti faršo, gerai išmaišyti, kad viskas tolygiai pasiskirstytų. Kai sūrio masė atvėsinta, ant viršaus tolygiai paskleisti faršą su daržovėmis ir susukti vyniotinį. Jį dėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.

AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital