Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 vištų šlaunelės;
1 svogūnas;
100 g. virtų kelmučių;
1 šaukštas miltų;
2 šaukštai majonezo;
1 šaukštelis paukštienos prieskonių;
2 g. čili mintelių.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuo šlaunelių atsargiai numaukite odą, (paliekant mėsos) išimant kaulą ir tik sąnarėlį viršuje. Svogūną pakepkite ir sumaišykite su kelmučiais. Vidinę šlaunelės pusę paprieskoniuojame. Šlaunelės odelę užpildome kelmučių ir svogūnų mišiniu. Užsiuvam arba užsmaigstom pagaliukais. Kepame orkaitėje apie 30 min.
Po to patepu aptepu, pagamintu iš miltų ir majonezo (juos sumaišius), ir pakepu 6 - 8 min. Galima dėti aptepą dar kartą ir dar 5 min kepti. Skanaus.