Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g sluoksniuotos tešlos
10 vištų blauzdelių
250 g fermentinio sūrio
3 skiltelės česnako
druska
malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos blauzdeles nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite išspausto česnako, druskos bei pipirų mišiniu ir palikite bent 1 valandai pasimarinuoti.
Supjaustykite riekelėmis sūrį.
Iškočiokite plonai tešlą ir supjaustykite plonomis (maždaug 1 cm pločio) juostelėmis.
Ant abiejų kiekvienos vištienos blauzdelės pusių uždėkite po riekelę sūrio (galite ją pakišti po odele, kad kepant neišbėgtų) ir apvyniokite blauzdeles tešlos juostelėmis.
Taip paruoštas blauzdeles sudėkite ant folija išklotos ir aliejumi pateptos kepimo skardos.
Kepkite apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekite šiltas su mėgstamu garnyru.
Gero apetito!