1.
Vištieną supjaustyti juostelėmis, sudėti į dubenį, berti druską, pipirus, įtrinti.
2.
Į keptuvę (kurią galima naudoti kepimui orkaitėje) dėti 60 gramų sviesto, ištirpinti, tuomet sudėti medų, išmaišyti ir sudėti vištieną. Kepti iš visų pusių po 2 minutes. Vištieną atidėti.
3.
Į tą pačią keptuvę dėti likusį sviestą, ištirpinti, dėti smulkintą česnaką ir kepti apie 1 minutę. Tuomet pilti sultinį, grietinėlę, berti druską ir pipirus, pilti citrinos sultis. Leisti viskam pavirti 5 minutes.
4.
Į kitą keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti smidrus ir porą minučių pakepti.
5.
Į keptuvę su paruoštu padažu sudėti vištieną, smidrus, citrinos griežinėlius.
6.
Keptuvę dėti į įkaitintą iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitę ir kepti apie 15 minučių.