Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Vištienai: | ||
500 gramų | vištienos krūtinėlės | |
140 gramų | žaliųjų žirnelių (šviežių arba šaldytų ar konservuotų, galima nedėti) | |
1 vienetas | morkų | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 vienetas | brokolių | |
3 skiltelės | česnako | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | grūstų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
400 mililitrų | vištienos sultinio (naudojau 1 kubelį „Gallina Blanca” vištienos sultinio su krapais ir petražolėmis) | |
250 mililitrų | grietinėlės (naudojau 35% riebumo, bet tinka ir liesesnė ar net pienas, žr. patarimus) | |
200 gramų | čederio sūrio (arba kitokio mėgiamo sūrio) | |
3 šaukštai | miltų | |
1 šaukštelis | garstyčių | |
2 šaukštai | sviesto | |
1 šaukštelis | itališkų žolelių (arba provanso žolelių ar raudonėlio ar čiobrelių) | |
0.5 šaukštelio | malto muskato (nebūtina, bet labai tinka) |