Vištiena medaus ir sojos padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Vištiena medaus ir sojos padaže
Vištiena medaus ir sojos padaže
Vištiena medaus ir sojos padaže
Autorius apie receptą: Vieni iš šeimos mėgstamiausių patiekalų su vištiena yra tie, kuriuos ruošiu azijietišku stiliumi, su saldžiarūgštėmis daržovėmis ir padažu. Šiandien pietums labai Vieni iš šeimos mėgstamiausių patiekalų su vištiena yra tie, kuriuos ruošiu azijietišku stiliumi, su saldžiarūgštėmis daržovėmis ir padažu. Šiandien pietums labai panašiai - vištiena su morkomis ir žirneliais medaus ir sojos padaže. Taip skanu, kad galima pirštelius apsilaižyti. Recepto idėja iš IG profilio Paprastai su Karolina su mano interpretacija (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų vištienos šlaunelių mėsos (arba filė)
2 saujos šaldytų žirnelių
2 vienetai morkų
1 šaukštelis prieskonių vištienai
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio česnako granulės
1 žiupsnis juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį sezamo sėklų
pagal poreikį kukurūzų krakmolo
Padažui:
3 šaukštai vandens
2 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštas sojos padažo
1 šaukštas medaus
1 šaukštas ryžių acto
1 šaukštas aštraus padažo (nebūtina)
1 šaukštas krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištieną supjaustome kąsnio dydžio gabalėliais. Pabarstome druska, pipirais, prieskoniais, sudedame į maišelį, beriame krakmolą. Pripučiame į maišelį oro, užsukame, kad oras neišeitų ir gerai pakratome (taip vištiena tolygiai apsigaus krakmolu).
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame vištieną, kol gražiai apskrus ir iškeps. Atidedame vištieną į šalį.
3.
Morkas nuskutame, nuplauname ir supjaustome lazdelėmis arba šiaudeliais.
4.
Morkas sudedame į keptuvę, kur kepė vištieną ir pakepiname, kol šiek tiek apskrus. Suberiame žirnelius ir sudedame vištienos gabalėlius.
5.
Į dubenį pilti vandenį, sojos padažą, ryžių actą, aštrų padažą, dėti pomidorų padažą, medų, berti krakmolą ir išmaišyti. Supilti į keptuvę su morkomis, gerai išmaišome ir pakaitiname, kol padažas sutirštės.
6.
Į lėkštes dedame virtus ryžius, ant viršaus vištienos ir daržovių gabalėlius, pabarstome sezamo sėklomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital