1.
Vištą padalinti į standartines 8 dalis. Pabarstyti druska, pipirais.
2.
Į didelę keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti vištieną, kepti iš abiejų pusių maždaug 10 minučių.
3.
Įkaitinti orkaitę iki 200 C laipsnių temperatūros.
4.
Sudėti vištienos gabalėlius į kepimo formą ir kepti 30 minučių.
5.
Nulupti ir sutarkuoti česnakus. Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, suberti česnaką ir troškinti 1-2 minutes, supilti pieną, viską užvirinti ir kaitinti 5 minutes ant mažos kaitros.
6.
Išimti iš orkaitės vištieną, dėti ją į karščiui atsparų indą (tradiciškai gruzinai naudoja negilų molinį puodą, bet puikiai tinka ir ketaus keptuvė).
7.
Padažą užpilti ant vištienos ir vėl kepti orkaitėje 5 minutes.