Sumaišyti miltus su pienu, supilti ištirpintą sviestą, įmušti kiaušinius ir suberti nurodytus prieskonius.
Gautą tešlą sumaišyti su tarkuotais obuoliais.
Tuomet iš tešlos formuoti nedidelius kukulaičius ar panašios formos kleckiukus (aš formuoju koldūnų formą) ir virti pasūdytame vandenyje su trupučiu aliejaus, kad kukulaičiai nesuliptų į krūvą.
Prie šių kukulaičių puikiai tinka grietinės bei miltinio cukraus padažas.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!