1.
Duoną aptepame sviestu arba apšlakstome aliejumi ir dedame į 200 C laipsnių orkaitę 12-15 minučių, kol ji taps traški (duoną taip pat galite apkepti keptuvėje).
2.
Pomidoriukus taip pat apšlakstome aliejumi ir dedame į orkaitę 5 minutėms.
3.
Kiaušinį įmušame į puodelį. Užverdame didesniame puode vandenį, įpilame acto. Sumažiname kaitrą, kad vos vos burbuliuotų. Išsukame šaukštu vandenį (turi atrodyti kaip sukūrys), atsargiai pilame kiaušinį į vidurį. Verdame 3 minutes. Tą patį pakartojame su kitu kiaušiniu.
4.
Avokadą supjaustome riekelėmis, išskleidžiame ir apšlakstome citrinų sultimis.
5.
Duoną ištepame mėgstamu varškės sūreliu, ant jo dedame avokadą, kiaušinį bei pomidoriukus. Apiberiame kanapių sėklomis, druska, pipirais.
6.
Pabaigai apšlakstykite mėgstamu alyvuogių aliejumi bei šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis.