1.
Persijotus miltus sumaišykite su druska ir prieskoniais. Įmaišykite šaltą kubeliais supjaustytą sviestą ir rankomis arba pulsiniu virtuvinio kombaino režimu sutrinkite iki trupinių. Įmaišykite kiaušinio trynį ir vandenį. Suformuokite tešlą ir palaikykite šaldytuve apie 20 min.
2.
Plonai iškočiokite tešlą tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų. Įtieskite į kepimo formą, subadykite šakute ir palaikykite šaldytuve dar apie 20 min.
3.
Tuo tarpu į šiek tiek įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, įspauskite česnako skilteles ir apkepkite apie pusę minutės. Sudėkite pjaustytus špinatus ir trumpai apkepkite, kol skystis išgaruos. Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Palikite atvėsti.
4.
Į kepimo formą ant paruoštos kišo tešlos įtieskite kepimo popieriaus lakštą, priberkite pupelių. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. Išimkite pupeles su kepimo popieriumi ir kepkite dar apie 5 min.
5.
Ranka lengvai išplakite kiaušinius su druska ir juodaisiais pipirais, žolelių prieskoniais. Supilkite grietinėlę, sudėkite tarkuotą kietąjį sūrį, trupintą fetos sūrį, keptus špinatus, bazilikų lapelius ir išmaišykite.
6.
Ant tešlos supilkite įdarą ir išdėliokite griežinėliais supjaustytus pomidorus.
7.
Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 25–35 min. Palikite šiek tiek atvėsti. Papuoškite šviežiais bazilikais. Galima valgyti ir šiltą, ir šaltą.