Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
260 gramų | kvietinių miltų | |
215 gramų | obuolių | |
185 gramai | varškės (pertrintos) | |
2 vienetai | kiaušinių | |
115 gramų | sviesto (tirpinto) | |
100 gramų | rudojo cukraus | |
50 gramų | cukraus | |
1 šaukštelis | vanilinio cukraus | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių | |
2 šaukšteliai | malto cinamono | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
Papildomai: | ||
1 šaukštas | kvietinių miltų (obuoliams apvolioti) | |
Trupiniams: | ||
75 gramai | kvietinių miltų | |
75 gramai | rudojo cukraus | |
40 gramų | sviesto (kambario temperatūros) | |
30 gramų | avižinių dribsnių | |
1 šaukštelis | malto cinamono | |
Papuošimui: | ||
1 vienetas | obuolių | |
15 gramų | sviesto | |
1 šaukštas | rudojo cukraus |