1.
Biskvitui į skirtingus dubenėlius atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų.
2.
Į dubenį su tryniais suberti cukrų ir išplakti iki baltumo.
3.
Į dubenį su baltymais įberti druskos ir išplakti iki purumo.
4.
Pusę baltymų sudėti į dubenį su tryniais ir išmaišyti šluotele, tuomet suberti migdolų miltus, išmaišyti ir sudėti likusius baltymus, dar kartą šluotele permaišyti neskubant, kad patektų kuo mažiau oro.
5.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti paruoštą masę ir kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių. Ar iškepė tikrinti mediniu iešmeliu - įsmeigus į biskvitą ir ištraukus, jis turi likti švarus. Iškepusį biskvitą atvėsinti formoje, o tik tuomet išimti ir perpjauti pusiau.
6.
Kremui į dubenį sudėti varškę, maskarponę, suberti cukrų, sudėti mangų tyrę, grietinę, įpilti grietinėlę ir išmaišyti elektriniu plaktuvu iki purumo.
7.
Į dubenėlį įpilti vandens, suberti želatiną, palikti 15 minučių iki kol išbrinks. Tuomet ištirpinti garų vonelėje ir supilti į dubenį su kremu. Išmaišyti.
8.
Į 28 cm skersmens tortinę dėti biskvitą, sudėti pusę paruošto kremo, tuomet dėti antrą biskvito dalį ir užpilti likusiu kremu. Dėti į šaldytuvą kelioms valandoms iki kol pilnai sustings.
9.
Užpilui į dubenį supilti ananasų sultis, suberti želatiną, palikti 15 minučių iki kol išbrinks, ištirpinti garų vonelėje.
10.
Trintas braškes sudėti į dubenį, supilti želatiną ir išmaišyti. Paruoštą masę užpilti ant torto viršaus, tuomet išdėlioti ananasų griežinėlius ir dėti vėl į šaldytuvą iki kol sustings.