Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės miltų
300 g varškės
2-3 kiaušiniai
2 stiklinės rūgusio pieno
šaukštas cukraus
pusė šaukštelio sodos
pieno (priklausomai nuo to, kokio tirštumo norite tešlos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į varškę įmušti kiaušinius, gerai ištrinti, suberti su soda sumaišytus miltus, supilti pieną, įberti druskos ir kepti.
o jetus-baisuma. Apsivemsiu, kokios neskanumo :( nafik, sugadinti produktai :(((((((
ATSAKYTI
Kristina
2011-08-13 18:52
Tragedija, niekam nerekomenduoju.
ATSAKYTI
Gedas
2010-11-15 20:21
Visai skanūs gavos. Sudėjau ką turėjau: truputis varškės, truputis jogurto, pieno tešlos tirštumui ir iškepiau. Tik iškeptus blynus valgant nesijautė jokio ypatingo skonio. bet jiems pastovėjus, išryškėjo jogurto skonis :)
ATSAKYTI