Dviejų skonių žele paruošiam pagal nurodymus ant pakelio (tik pilam trečdaliu mažiau vandens, kad būtų tvirtesnė) ir dedam į šaldytuvą stingti (galima ruošti iš vakaro). Kai sustings, supjaustom gabaliukais.
Trečią pakelį paruošiam pagal nurodymus ant pakelio ir supilam į žele žieda ar kitą formą. Į tą formą taip pat sudedame gabaliukais pjaustytus persikus ir jau sustingusios žele gabaliukus. Formą padedam į šaldytuvą, kad sustingtų.
Grietinėlės ir karamelės žele sumaišom su 300 ml karšto vandens ir padedam atvėsti. Tuo tarpu grietinėlę išplakame su cukrumi bei citrinos sultimis elektriniu plaktuvu iki standumo. Į grietinėlę pamažu įplakame grietinėlės-karamelės žele. Gautą kremą supilame ant jau sustingusios žele su vaisiais.
Padedam į šaldytuvą, kad sustingtų.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)