Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 stiklinė miltų
2 stiklinės pieno
2 kiaušiniai
10 g mielių
2 šaukštai sviesto
4 rūgštūs obuoliai
300 g razinų
Cukrus
Druska
Aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Stiklinėje pieno išmaišykite mieles, įberkite šiek tiek cukraus, žiupsnelį miltų ir palaikykite šiltai, kad pakiltų. Į pakilusią masę supilkite likusį pieną, suberkite visus miltus, dėkite kiaušinių trynius ir truputį druskos. Į tešlą suberkite nuplautas ir nusausintas razinas, nuluptus ir susmulkintus obuolius. Viską gerai išmaišykite, supilkite ištirpintą sviestą, sukrėskite išplaktus baltymus. Truputį palaikykite, kad tešla dar kartą pakiltų. Blynus kepkite įkaitintuose riebaluose. Ant stalo tiekite apšlakstytus tirpintu sviestu.