Autorius apie receptą:
Šie ukrainietiški blynai gavosi labai stori, minkšti ir purūs.
Šie ukrainietiški blynai gavosi labai stori, minkšti ir purūs.
Stebuklinga virtuvė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai
kiaušinių
500 gramų
kvietinių miltų
500 mililitrų
rūgpienio
1 žiupsnelis
druskos
1 žiupsnelis
sodos
Kepimui:
50 gramų
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į šiltą rūgpienį įmušu kiaušinius ir įberiu žiupsnelį druskos is žiupsnelį sodos. Viską šiek tiek paplaku, kad susimaišytų.
2.
Miltus įsijoju į tešlą. Išmaišau iki vientisos masės.
3.
Kepu įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
Patarimai:
•
Jei norite saldžiau, į tešlą galite įberti pagal skonį cukraus ar kito saldiklio.