1. Migdolus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite keletui minučių.
2. Nusausinkite vandenį, nulupkite migdolų odeles ir juos sumalkite.
3. Ištirpinkite įdarui skirtą margariną virš mažos ugnies, atvėsinkite ir sudėkite miltus, sumaltus migdolus ir cukrų.
4. Gerai viską išmaišykite, tešlą susmulkinkite į trupinius ir įdėkite į šaldytuvą.
5. Ištirpinkite margariną, skirtą tešlai, virš mažos ugnies, atvėsinkite ir sumaišykite su pienu, išplaktu kiaušiniu, cukrumi, cinamonu, kepimo milteliais ir viską išminkykite.
6.Kepimo formą ištepti margarinu, sudėti tešlą, suberti vyšnias ir supilti atšalusius trupinius.
7. Kepkite apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)